Skip to content
November 15, 2010 / dasarburung

GREENSKYCRAPPER, gedong jang sarerea (jalma, tutuwuhan jeung sato)

Bandung beuki sareukseuk! Pamarentahna teu eureun-eureun mere ijin ka pengembang pikeun ngadirikeun bangunan. Lahan hejo beuki kasedek ku bangunan. NAha sato teu boga hak keur hirup?
NAha manusa teu boga hak jang ngarenghap?
Salah sahiji cara anu kawantu epektip nyaeta ngamodifikasi bangunan nu aya ku cara nambahan ruang supaya bisa dipelakan.
bahasa kerenna mah green architecture.
BAngsa deungeun geus ngamimitian. Kumaha bangsa urang?

  1. rime / Des 27 2010 3:02 am

    susah memang kalau ngarepin pemerintah sekarang mah…

    kalau beneran mau begitu, generasi lama harus diberangus, dan generasi muda yang memimpin… pertanyaannya adalah, apakah saat generasi muda memimpin, kita masih punya alam yang bagus?

    • dasarburung / Des 28 2010 4:59 am

      bener pisan rime. kudu revolusi ini mah. ya kita berbuat tidak mesti menunggu generasi tua na beak. kita berbuat aja yang kita mampu mimiti ti ayeuna

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: